Shanghai EFEN Technology Co., LTD.
E-mail info@aifenkj.com TEL.: 86-021-50896278
Huis >
Shanghai EFEN Technology Co., LTD. Bedrijfprofiel

Shanghai EFEN Technology Co., LTD.

EFEN leidt tot comfortabele en ontspannende leefruimte voor ons!

De Technologieco. van Shanghai EFEN, ainly belast met het openluchtpaviljoen van de aluminiumlegering, aluminiumlegering carport, het zonneschermproducten van de aluminiumlegering productie.
China Shanghai EFEN Technology Co., LTD. Bedrijfprofiel
Hoofdmarkt: Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd
Handelstype: Fabrikant , Verdeler/groothandel , Exporteur , Verkoper
Merken: EFEN
Nr van Werknemers: 90~150
Jaarlijkse Verkoop: 6900000-52160000
Gevestigd jaar: 2005
De uitvoerpc: 80% - 90%
Inleiding

De Technologieco. van Shanghai EFEN, Ltd, is hoofdzakelijk bezig geweest met de vervaardiging van openluchtgazebo van de aluminiumlegering, aluminiumlegering carport en het zonneschermproducten van de aluminiumlegering.
Wij hebben de basis van de 35.000 vierkante metersproductie in Foshan, China.
Voor onze productie en dienst, voeren wij ISO9000-kwaliteitsbeheersysteem en 7S, evenals geavanceerd de automatiseringsmateriaal uit van USD CNC.
In de loop van de jaren, zijn onze van de aluminiumpergola en schaduw producten warm ingestemd met in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Australië, Nieuw Zeeland en Oost-Azië.
Het bedrijf streeft stabiele productkwaliteit en de innovatieve geest van het bedrijf na! Het team wordt geïnspireerd om producten te creëren en onophoudelijk te verbeteren en de uitstekende dienst te verlenen aan onze klanten.

Service

Gepersonaliseerd Ontwerp: Ons ontwerpteam kan gepersonaliseerde ontwerpoplossingen volgens de behoeften en de behoeften van klanten verstrekken ervoor zorgen, die dat elke gazebo van de aluminiumlegering uniek is.

Strikte productiebeheer en kwaliteitscontrole: Ons productieteam heeft een strikt productiebeheer en een systeem voor kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat elk product strikt volgens normen wordt geproduceerd, producerend de gazeboproducten van uitstekende kwaliteit van de aluminiumlegering.

Installatie en de naverkoopdienst: Ons team verleent installatie en de naverkoopdiensten ervoor zorgen, die dat elke gazebo van de aluminiumlegering correct geïnstalleerd en gehandhaafd is om productkwaliteit en levensduur te verzekeren.

De globale logistiekdiensten: Wij verlenen de globale logistiekdiensten om ervoor te zorgen dat de producten aan geschikte klanten en nauwkeurig worden geleverd. Wij werken met belangrijke logistiekbedrijven om samen de snelle en betrouwbare logistiekdiensten te verlenen om klanten aan behoeften en verwachtingen te voldoen.

Pre-sales het overleg en de naverkoop steunen: Ons verkoop en klantenserviceteam kan professionele pre-sales overleg en naverkoopsteun verlenen ervoor zorgen, die dat de klanten de beste gazeboproducten en de diensten van de aluminiumlegering kunnen verkrijgen.

Bij ons bedrijf, zijn wij geëngageerd aan het voorzien van klanten van de gazeboproducten van uitstekende kwaliteit van de aluminiumlegering en de diensten om klantentevredenheid en loyaliteit te verzekeren. Ons team heeft beroepsbekwaamheden en rijke ervaring, die gepersonaliseerde ontwerpoplossingen, strikte productiebeheer en kwaliteitscontrole, installatie en de naverkoopdiensten, de globale logistiekdiensten, en professionele pre-sales overleg en naverkoopsteun verlenen. Wij geloven dat door onze ononderbroken inspanningen en professionele geest, wij klanten van de beste gazeboproducten van de aluminiumlegering en de diensten kunnen voorzien om aan hun behoeften en verwachtingen te voldoen.

History

In de loop van de jaren, hebben wij hard gewerkt om de modernisering van productieverkoop te bevorderen en te realiseren, en actief gecultiveerd en de capaciteit van de onafhankelijke innovatie van werknemers verbeterd. Globale vernieuwing en verbetering van de originele bedrijfsplaats, de faciliteiten en het materiaal, en het moderne computerbeheer. Hoop om vennootschappen op lange termijn te vestigen en marktreputatie te winnen.

Wij verhogen de schaal van handel en klanten door uit de wereld. Met onze goede reputatie hebben wij het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Het is hulp de modernisering van ons land en bevordert de economische en technische uitwisselingen met de rest van de wereld. Wij zien ook ernaar uit de vriendschap met andere landen te verbeteren en positief effect te maken.

Wij hopen warm dat u en ons samen, hand in hand, een glorierijke toekomst creeert.

Ons Team

De Technologieco. van Shanghai EFEN, Ltd is een belangrijke fabrikant van gazebos van uitstekende kwaliteit van de aluminiumlegering, en ons team wordt toegewijd aan wereldwijd het verlenen van uitzonderlijke producten en de diensten aan onze klanten.

Ons team wordt samengesteld van begaafde en hartstochtelijke individuen die geëngageerd zijn aan het leveren van de best mogelijke oplossingen voor onze klanten. Met onze diverse achtergronden en deskundigheid, werken wij in samenwerking om ervoor te zorgen dat onze producten aan de hoogste niveaus van kwaliteit en duurzaamheid voldoen.

Centraal bij ons team is een gedeelde verplichting aan professionalisme, innovatie, en klantentevredenheid. Wij geloven dat door nauw samen samen te werken, wij groter succes kunnen bereiken en de best mogelijke resultaten voor onze klanten leveren.

Ons team omvat deskundigen in een waaier van gebieden, met inbegrip van onderzoek en ontwikkeling, techniek, ontwerp, productie, verkoop, en klantenservice. Ons R&D-team onderzoekt constant nieuwe technologieën en materialen om onze producten en productieprocessen te verbeteren, terwijl onze de ambachten mooie en functionele gazebos van het ontwerpteam die aan de specifieke behoeften van onze klanten voldoen.

Ons verwerkende team wordt toegewijd aan het ervoor zorgen dat elke gazebo die wij aan de hoogste niveaus van kwaliteit en duurzaamheid voldoet hebben geproduceerd. Wij gebruiken slechts de beste materialen en wenden strenge kwaliteitscontroleprocédés aan om ervoor te zorgen dat elke gazebo om wordt gebouwd te duren.

Ons verkoopteam is hoogst bekwaam bij het begrip van de behoeften van onze klanten en het voorzien van hen van de best mogelijke oplossingen. Zij werken nauw met onze klanten samen om aangepaste oplossingen te ontwikkelen die aan hun unieke vereisten voldoen.

Tot slot wordt ons klantenserviceteam toegewijd aan het ervoor zorgen dat onze klanten met hun aankoop volledig tevreden zijn. Zij zijn beschikbaar om eender welke vragen of zorgen te beantwoorden onze klanten kunnen hebben en geëngageerd zijn aan het verlenen van de uitzonderlijke dienst en steun.

Samenvattend, wordt ons team bij de Technologieco. van Shanghai EFEN, Ltd toegewijd aan wereldwijd het leveren van gazebos van uitstekende kwaliteit van de aluminiumlegering en uitzonderlijke klantenservice aan klanten. Wij zijn geëngageerd aan innovatie, professionalisme, en klantentevredenheid, en wij werken in samenwerking om onze doelstellingen te bereiken en de best mogelijke resultaten voor onze klanten te leveren.

Contacteer op elk ogenblik ons

86-021-50896278
515 Qifan Road, Shanghai, China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons